Kuka Minä Olen? retriitit

Ensimmäinen ohjaamamme Kuka minä olen? retriitti selvitti sen, että oikotie kotiin – omaan itseen – on oikeasti olemassa. Se ei vaadi muuta kuin täyttä sitoutumista, vahvaa intentiota ja periksiantamatonta työtä kolmen päivän ajan.
Äärettömän yksinkertainen metodi, joka vie sinut syvälle sisimpääsi ja tuo sinut kotiin. Kaikkein upeinta työskentelyssä on se, että sinä itse teet kaiken, et ole opettelemassa mitään vaan kuljet kohti sisintäsi.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään tekoja, jotka ovat uusia ja rajoja ylittäviä. Kolmen päivän intensiivinen retriitti, jossa sinä itse avaat itsesi itsellesi ohjatusti. Mitä vähemmän mielesi – sinä – tiedät retriitin sisällöstä, sen paremman tuloksen saat. Tuloksena voit kokea ”valaistumisen”, illuusion läpi kokemisen ja näkemisen. Tämä on sinulle, joka todella haluat kulkea kohti totuutta ja itseäsi.

 

Seuraavat retriitit:

Aika: 18-22.8.2021 aloitus keskiviikkona 18.8 klo 16, lopetus sunnuntaina klo 15 mennessä
Paikka:  Villa AuroraMäntyharju
Ilmoittautuminen: susan@olemus.fi paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu ajoissa
Hinta:  360€ +  310€ täysihoito 2hh:ssa yksin, jaetussa 2hh:ssa 280€
Hintaan sisältyy täysihoito ja ohjaus. Hintaan ei sisälly matkakustannuksia.

Varausmaksu 200€. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Hinnasta palautetaan 75 % jos peruutus tehdään 14 vuorokautta ennen retriitin alkua tai aikaisemmin, 

Mäntyharjulle pääsee junalla, bussilla tai autolla.