Olemuksen Mentaalinen Valmennus ® 

Tule mukaan löytämään sisäinen voimasi.

Ihmisessä on monta mielenkerrostumaa, keho ja sielu. Jotta ihminen voisi voida hyvin, näiden kaikken osien tulisi olla toinen toisiaan tukevia. Meidän tulisi kuulla sielumme ohjaus, jotta voisimme kokea onnistumista ja tyytyväisyyttä elämässämme.

Mieli pitää usein niin kovaa meteliä, että sielun sisäinen viisaus, joka meissä jokaisessa on, jää sen alle. Tottumukset ja tavat pitävät meitä kovassa otteessa ennen kuin huomaamme niiden vaikutuksen. Valmentamalla ja ohjaamalla mieltä saamme sisäisen viisauden sanoman kuuluviin.

Samoin keho puhuu omalla tavallaan totuutta, mutta usein kehonkin sanoma jää kuulematta, kunnes se pysäyttää meidät totaalisesti loukkaantumisen tai sairastumisen kautta. Jotta tähän ei tarvitsisi mennä on hyvä oppia kuuntelemaan sisäistä viisautta ja kehon sanomia, jotka ovat aina totta. Mieli saattaa kertoa kaikenlaisia tarinoita meille, mutta sielumme sisäinen viisaus ja kehon viisaus ovat aina erehtymättömästi totta.

Jos haluat oppia kuulemaan omaa totuuttasi, omaa sisäistä ohjausta tule mukaan 7 viikon intensiiviseen Mentaaliseen Valmennukseen, jossa sukelletaan katsomaan omaa itseä ja oppimaan tapoja kuulla itseä.

 

Olemuksen Mentaalinen Valmennus ®

Tapaamiset tapahtuvat netissä Zoomin välityksellä pienryhmissä joissa on enintään kuusi osallistujaa. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa.

Saat kotitehtäviä joiden avulla näet ja koet mielesi maailman. Ryhmän jäsenien avatessa itseään lisääntyy ymmärryksesi itsestäsi.

Tapaamisessa teemme mielikuvaharjoitteita alitajunnan kanssa, harjoittelemme meditaatiota, jaamme kokemuksia. Susan kanavoi omat harjoitukset jokaiselle henkilökohtaisesti. Saat siis henkilökohtaisen valmennuksen sekä ryhmän avun ja tuen matkallasi kohti omaa sisäistä viisautta ja sen ohjausta.

Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla uutta Mentaalinen Valmennus kurssia.