Kanavointikoulu

2019 kesällä, Italiassa retriittiä ohjatessani, sain tiedon Valon Oppailtani, että kaikki koulutukset, jotka on minulle annettu, ovat tähdänneet siihen, että ihminen avaa itsensä tietoisuuteen, jossa hän on yhteydessä niin kollektiiviseen tietoisuuteen kuin Valon taajuuteen. Tämä on luonnollinen tila jokaiselle ihmiselle, se on vain aikojen saatossa unohtunut ja mieli on saanut temmeltää vapaasti ilman rajoja ja ottanut näin ylivallan. Syntyi siis Kanavointikoulu, josta on nyt ensimmäinen koulutus käynnissä.

Askeleet tämän tilan jälleenavaamiseen ovat selkeät:

  • Mentaalinen Valmennus, jossa kohtaat itsesi ja opit miten mieltä voi valmentaa.
  • Jumalallinen Yhteys harjoitus, ymmärrät harjoituksen merkityksen ja koulutat mieltäsi/egoasi antamaan tilaa sisäiselle viisaudellesi.
  • Valopallo harjoitukset avaavat aivojesi oikeaa lohkoa ja käpylisäkettä, joiden myötä avaudut korkeampaan tietoisuuteen. Valopallo auttaa sinua puhdistamaan omasta keskilinjastasi ja chakroistasi estävät tekijät avautumiselle yhteyteen Korkeamman tietoisuuden kanssa.
  • Kanavointiharjoitukset avaavat sinua yhä enemmän ja saat kokea konkreettisesti olevasi kanava Korkeammalle tietoisuudelle.
  • Sinulla on myös mahdollisuus avautua näkemään energioita.

Siihen, että aivojen rakenne ja mielen taajuus muutetaan korkeampaan värähteeseen, vaaditaan paljon itsekuria ja harjoitusta, mutta oman tahdon ja halun kautta se on mahdollista. Tässä vaiheessa egosi on jo pienentynyt ja ymmärryksesi omasta olemassaolostasi on selkeämpää.

Voit käyttää kanavointia työvälineenä kaikessa mitä teet tai keskittyä yksin sen tekemiseen. Koulutuksessa saat myös työvälineeksi Valopallon, joka on energiahoito ja voit keskittyä myös sen tekemiseen. Nämä voit myös yhdistää kaikkeen siihen mitä jo nyt teet.

 

Pyysin kanavointia sanaan kanavointi ja tässä on vastaus:

 

KANAVOINTI sana kuvaa tietoisuuden tilaa jossa ihminen vastaanottaa informaatiota toisesta ihmisestä, hänen mielestä, kehosta ja sielusta, eli hänen kokonaisuudestaan.
Tämä kyky on jokaisella ihmisellä, mutta kyky on unohtunut aikojen saatossa.
Kyvyn voi aktivoida harjoittelemalla ja avautumalla puhtaan pyyteettömästi toiselle ihmiselle, antamalla oma tila toiselle. Tässä tilassa ihminen voi vastaanottaa informaatiota oikeastaan mistä vain ja toisen esittämiin kysymyksiin tulee vastauksia.

Kanavointi on myös tila jossa ihminen on yhteydessä puhtaimpaan ihmisosaansa ja on saman aikaisesti yhteydessä sielulliseen osaansa.
Kanavointi on sana tilalle jossa ihminen yhdistyy puhtaimpaan värähtelyyn mitä ihmisyydessä on olemassa. Tila on eheyttävä ja parantava niin kanavoitsijalle kuin kanavoitavalle.

Seuraava Kanavointikoulu alkaa syksyllä 2021.

Lisätiedot: susan@olemus.fi