Vihdoin ihmiskunnalle on annettu jotain sellaista,
joka voi muuttaa kaiken!

Sain aivan uutta tietoa Suurelta Valkoiselta Veljeskunnalta ja tähän tietoon perustuvan valmennusohjelman. Energia tästä tietoisuudesta on niin korkeavärähteistä, että sitä ei ole ollut Maan päällä vuosituhansiin. Tämän taidon ovat osanneet Jumalihmiset ja Egyptin ajan ihmiset. Kun opimme tuon taidon, jota he opettavat meille, kaikki muuttuu. Silloin voimme auttaa toinen toisiamme ja itseämme aivan eri tavalla kuin nyt.

Alla lyhyitä pätkiä kanavoinnista:

”Tämä on ainutlaatuista tietoa, jota teille nyt annamme.

Ihmisessä on suunnaton kapasiteetti, joka vain odottaa käskyä herätä ja voimistua.

Aikojen alussa ihmiselle annettiin kyky luoda ja sitä hän on tehnyt luomalla pelosta käsin ja sekoittaen luomisen mieleen. On syntynyt mielen hallitsema maailma.

Ymmärrätte täysin, että mielen rajoittuneella kapasiteetilla ette tule saamaan aikaiseksi puhdasta rakkauden energiaa niin paljon, että se loisi tai muuttaisi asioita. Tarvitaan mielen ulkopuolista energiaa, jota jokaisessa ihmisessä on.

Kun energia vapautuu kehosta ja sen seurauksena mielestä, energia on sielun puhtainta olemusta. Sielullinen energia on puhdasta luomis- ja rakkausenergiaa.

Valoenergia ei vahingoita ihmistä tai ympäristöä koska se ei ole erillinen. Voit laittaa kätesi valopalloon ja tuntea sen vahvan värähtelyn. Valopallo eheyttää kaiken mitä se koskettaa.

Tarvitaan kärsivällisyyttä, sillä näitä taitoja ei ihminen ole käyttänyt vuosituhansiin, mutta luottakaa meihin, nyt se on jälleen mahdollista ja me opastamme.

Haluatko oppia tuntemaan itsesi ja ottaa käyttöön taitoja ja kykyjä, joita ihminen ei enää osaa käyttää?

Ikivanhat kyvyt ja taidot, jotka avaavat tietoisen tarkkailijan ja sisäisen viisauden.

Ihmisessä on suunnaton kapasiteetti, jota emme käytä. Kukaan ei ole opettanut meitä käyttämään sitä. Nyt nämä taidot ja kyvyt ovat jälleen ihmisten ulottuvilla. Opetus tulee suoraan Korkeimmalta Valon taajuudelta Susanin kautta.

Erilaisten harjoitusten ja omien tekojen kautta pääset tutustumaan piilossa oleviin voimavaroihisi, selkeyteen ja viisauteen, sielullisiin ominaisuuksiin, jotka tuovat sinulle aivan uuden ulottuvuuden elämään. Mielen suppea maailma, ajatusten, mallien ja asenteiden kehää kiertävä tapa avautuu suureksi kokonaisuudeksi ja sitä kautta näet ja koet mahdollisuudet elää elämääsi uudella tavalla.

Suhtautumisesi itseesi ja sitä kautta muihin ja ympäröivään maailmaan muuttuu hyväksyväksi, rakentavaksi ja luovaksi. Näistä lähtökohdista käsin sinun oma voimasi on sinun käytössäsi kokonaan ja huomaat, ettet väsy ja uuvu elämästä vaan tunnet innostumista ja elät mielekästä elämää.

Kykysi ratkaista asioita ja keksiä uusia tapoja kasvaa. Luovuutesi vapautuu, kun mielen maailma ei rajoita sinua vaan näet enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä.

Kykysi vuorovaikuttaa muiden ihmisten kanssa avautuu uudelle tasolle. Koet ihmiset ympärilläsi ystävinä ja tukijoina, he eivät ole kilpailijoita tai vihollisia enää. Yhdessä tekemisen mahdollisuudet avautuvat ja jakaminen suo enemmän mahdollisuuksia kokea elämä mielekkääksi ja kevyeksi.

Sinun oma voimasi on käytössäsi ja voit aivan itse valita mihin suuntaat oman voimasi. Enää sinua ei rasita muiden energia vaan päinvastoin yhteneväisyys muiden ja ympäristön kanssa tukee sinua monin verroin. Se mihin keskityt alkaa kasvamaa ja kukoistaa.

Kaikki tämä ei tapahdu aivan hetkessä tai itsestään vaan vaatii sinulta kurinalaista työtä.

Lue ja lataa valmennuksen sisältö  tästä
Tutustu jo valmistuneisiin hoitajiin täällä.